Har du tid til, flere kunder? 

Kunne du tænke dig, at få større omsætning på din hjemmeside? Få et lækkert design, med de nødvendige funktioner?

Eller vil du i gang med at bygge en ny hjemmeside. Så vil dette intensive kursus hjælpe dig til, at få mere succes på nettet.

Det behøver ikke længere at være svært, for at lave en professionel hjemmeside. Du skal blot have de rigtige værktøjer og den rigtige vejledning.

Kom med ved Kolding lørdag den 25. maj 2019 fra kl. 10:00 – 17:00. Kun 12 pladser. Pris kun 1497 kr. + moms (Normal pris 1997 kr. + moms)

5 vigtige områder, for at få succes med din hjemmeside.

Her kan du se, hvilke områder der er vigtigt for dig!

1)      Det skal være nemt for dig, at opdatere din hjemmeside.

2)      Du skal have den rigtige teknik til, at opnå omsætning og betjene kunde automatisk

3)      Dine produkt og service beskrivelser, skal give dine kunder lyst til at købe.

4)      Din opbygning og struktur, skal være rigtig og overskuelig.

5)      Dine tekster og dit design, skal præsentere dine produkter bedst muligt.

Inden dagen er omme, er du kommet godt i gang med, din egen hjemmeside. Du får mulighed for, at fortsætte, når du kommer hjem. Husk at medbringe din egen computer.

Målgruppe for kurset

Mindre virksomheder, klinikker og behandlere samt kursusvirksomheder.

Iværksættere,, der ønsker en god og effektiv start på deres forretning med en professionel hjemmeside. Kurset henvender sig både for nybegynder og øvede.

Indhold på kurset

Dit formål med din hjemmeside

For at få succes med din hjemmeside, skal den bygges rigtigt op. Du skal vide præcis, hvad dit formål og hensigt er. F.eks. hvad vil du sælge og tilbyde.

Mange beskriver blot deres produkter og sig selv, uden at vide, hvad der får kunderne til at købe.

Når din hjemmeside har den rigtige opbygning og formål, har du det rigtige grundlag for, at øge din omsætningen på hjemmesiden.

Produktudvikling

Vi kigger på dine produkter og ydelser, om de er up to date. Behov og trends ændre sig hele tiden. Hvis du f.eks. har omsætnings nedgang, kan det skyldes kundernes behov har ændret sig.

F.eks. er salget af CDér nedadgående og salg af downloads populært. Samt salget af lange og dyre uddannelser indenfor clairvoyance er nedadgående, hvor kombination af fysisk undervisning og online undervisning er populært.

Du kommer til at kigge på, hvor du kan justere på dine produkter og ydelser. Du bliver også inspireret til, at lave helt nye populære ydelser.

Beskrivelse af produkter og ydelser

Når du har populære produkter og ydelser. Lærer du at beskrive dem, så det bliver svært, for dine kunder at sige at sige nej.

Du skal beskrive kundens behov eller løsning på kundens problem. I stedet for, at beskrive det ydelserne eller produktet kan hjælpe med.

Kunden har kun ønske om, at få løst sit behov eller problem og det har mindre betydning, hvordan du løser det og hvem du er.

Opbygning af hjemmeside

For at komme ud med dine budskaber og få kunder, skal du bruge en professionel hjemmeside.

Under kurset bliver du dus med at opbygge og tilpasse websider, med spændende funktioner f.eks. animationer, nedtælling, billeder og video.

Du får desuden mulighed, for at oprette en webshop og online booking, eller begynde, at lave dit første online kursus, alt efter hvad du har brug for.

Gratis version af Klinikweb Total

Du får en gratis version af klinikweb Total, stillet til rådighed, under kurset. Klinikweb er bygget på en WordPress platform.

Vi har lavet en del tilpasninger, så det er blevet nemmere og bedre for dig. Du får desuden adgang til, en række funktioner som:

  •  Webshop
  • Online booking
  • Online kurser

Der er max. 12 deltagere på kurset. Der bliver god tid, til at give hver enkelt hjælp og personlig rådgivning.

Efter kurset

Efter kurset vil du vil du have den grundlæggende viden omkring opbygning af en hjemmeside. Hvilke funktioner, du har brug for.

Hvilke produkter og ydelser, der er hotte. Du ved, hvordan du laver beskrivelser, så dine produkter og ydelser sælger sig selv. Du er desuden kommet godt i gang med, at bygge din egen hjemmeside.

Undervisningen kan bruges i andre hjemmesideprogrammer. Du kan også vælge at få et medlemskab af Klinikweb og få fri support og beholde, de websider du har lavet på kurset på dit eget domænenavn.

Praktisk information

Tid: Lørdag den 25. maj kl. 10:00 – 17:00 (morgenmad fra kl. 9:30)

Sted: Skovvejen 62, 6640 Lunderskov (12 km vest fra Kolding)

Pris: 1497 kr. + moms (Normal pris 1997 kr.+ moms)

Forplejning: Inklusiv morgenmad, kaffe/the/vand samt en let frokost

Hold størrelse: Max 12 deltagere

Medbring: Egen computer

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.